Αφιερωμένο στους εθελοντές του το Ioannina Lake Run 2022

Αφιερωμένο στους εθελοντές του το Ioannina Lake Run 2022
Tuesday, 13 September 2022

Αφιερωμένο στους εθελοντές του είναι το Ioannina Lake Run 2022, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά τους στην πορεία των 16 ετών από τον 1ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων το 2007 και την ουσιαστική συμβολή τους στο να εδραιωθεί ως ένα από τα κορυφαία δρομικά event της χώρας.

Οι εθελοντές αποτελούν ένα από τα συστατικά στοιχεία επιτυχίας του Ioannina Lake Run, με την προσφορά τους να μην περιορίζεται στην οριοθέτηση της διαδρομής και στην τροφοδοσία και υδροδοσία των δρομέων, αλλά, με τη δυναμική τους παρουσία, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό τους, εμψυχώνουν όλους τους αθλητές στην προσπάθειά τους. Οι εθελοντές του Ioannina Lake Run είναι η «ψυχή» του Γύρου Λίμνης και αποτελούν σημείο αναφοράς για τους δρομείς από όλη την Ελλάδα, που αισθάνονται να έχουν κάποιον δίπλα τους και στα 30 χλμ. της διαδρομής.

Στο πλαίσιο των παραπάνω, στην τελετή έναρξης του Ioannina Lake Run 2022, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία Μαβίλη, θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις στις ομάδες που στηρίζουν με εθελοντές τους τη διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, οργανώνεται στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» μια εκδήλωση - παρουσίαση με θέμα «Αρχές διαχείρισης εθελοντών και αξιολόγησης των κινήτρων συμμετοχής τους σε αθλητικά γεγονότα – Η περίπτωση του Ioannina Lake Run», με ομιλητή τον  Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Αθανάσιο Στρίγκα.

Η παρουσίαση θα εστιάσει στις αρχές και τα στάδια διαχείρισης του εθελοντικού προσωπικού σε αθλητικά γεγονότα τοπικού και περιφερειακού ενδιαφέροντος, καθώς και στην αξιολόγηση των κινήτρων των εθελοντών στα γεγονότα αυτά. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την ανοιχτή εθελοντική ομάδα των Paguristas και η είσοδος είναι ελεύθερη.