Announcements.Learn about the race

LEARN MORE Κάν’τε το τρέξιμο…  οικογενειακή υπόθεση Saturday, 10 September 2022

Κάν’τε το τρέξιμο… οικογενειακή υπόθεση

Επειδή το τρέξιμο μπορεί να είναι και… οικογενειακή υπόθεση, το IoanninaLakeRun δίνει τη  δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να συμμετέχει σαν μια ομάδα, στο πρότυπο αντίστοιχων διεθνών διοργανώσεων.

View More
LEARN MORE Ειδικές τιμές σε δρομείς και εθελοντές από τους Lake Run Proud Partners Friday, 09 September 2022

Ειδικές τιμές σε δρομείς και εθελοντές από τους Lake Run Proud Partners

Τη δυνατότητα αγορών προϊόντων και υπηρεσιών με ειδικές τιμές, επισκέψεων σε μουσεία και αξιοθέατα με μειωμένο εισιτήριο, καθώς και μιας γενναίας έκπτωσης για τη μετακίνηση με λεωφορείο στα Γιάννενα, θα έχουν οι δρομείς του Ioannina Lake Run, καθώς και οι εθελοντές του αγώνα τις επόμενες ημέρες.

View More
LEARN MORE Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων - Έκπτωση 25% στους δρομείς του Ioannina Lake Run Wednesday, 07 September 2022

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων - Έκπτωση 25% στους δρομείς του Ioannina Lake Run

Με μειωμένες τιμές θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στα Γιάννενα, όσοι από τους συμμετέχοντες του Ioannina Lake Run 2022 επιλέξουν να μετακινηθούν με λεωφορείο από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο και τη Λάρισα.

 

View More
LEARN MORE Παράταση εγγραφών έως τις 9 Σεπτεμβρίου Wednesday, 07 September 2022

Παράταση εγγραφών έως τις 9 Σεπτεμβρίου

Μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστούν οι εγγραφές για το Ioannina Lake Run, προκειμένου να καλυφθεί το έντονο ενδιαφέρον των δρομέων που δεν ολοκλήρωσαν έως τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου την εγγραφή τους.

View More
LEARN MORE Αθλοθέτης και του ρεκόρ διαδρομής η Τράπεζα Ηπείρου, χορηγός στον Παραλίμνιο Δρόμο ΑμεΑ Wednesday, 07 September 2022

Αθλοθέτης και του ρεκόρ διαδρομής η Τράπεζα Ηπείρου, χορηγός στον Παραλίμνιο Δρόμο ΑμεΑ

Ενεργό συμμετοχή στην προσπάθεια το Ioannina Lake Run να ανοίξει ακόμη περισσότερο τα φτερά του, αλλά και να εδραιωθεί ως ένας αγώνας για όλους, έχει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, που στηρίζει δυναμικά και τη διοργάνωση, αλλά και τους αθλητές που παίρνουν μέρος.

View More
LEARN MORE Δωρεάν αγώνες ψυχαγωγικού χαρακτήρα στο Ioannina Lake Run Sunday, 04 September 2022

Δωρεάν αγώνες ψυχαγωγικού χαρακτήρα στο Ioannina Lake Run

Με τέσσερις δωρεάν αγώνες ψυχαγωγικού χαρακτήρα θα πλαισιωθεί φέτος το Ioannina Lake Run2022, κάνοντας πράξη το ότι είναι ένας αγώνας για ολους.

View More
LEARN MORE Σε λειτουργία το Κέντρο Εγγραφών και Πληροφόρησης του Ioannina Lake Run Thursday, 01 September 2022

Σε λειτουργία το Κέντρο Εγγραφών και Πληροφόρησης του Ioannina Lake Run

Στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής», σε ένα από τα πιο όμορφα και πολυσύχναστα σημεία της παραλίμνιας περιοχής, λειτουργεί το Κέντρο Εγγραφών και Πληροφόρησης του Ioannina Lake Run.

View More
LEARN MORE Η PUMA ως Χορηγός Αθλητικού Υλικού στο Ioannina Lake Run Wednesday, 31 August 2022

Η PUMA ως Χορηγός Αθλητικού Υλικού στο Ioannina Lake Run

 Μέλος της οικογένειας του Ioannina Lake Run θα αποτελεί από φέτος η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών PUMA, που, αναγνωρίζοντας την αλματώδη εξέλιξη της διοργάνωσης στη διαδρομή των 16 ετών, αποφάσισε να συνδέσει το όνομα της με τον Γύρο Λίμνης των Ιωαννίνων.

View More
LEARN MORE Επαναμέτρηση και πιστοποίηση των διαδρομών του Ioannina Lake Run Tuesday, 30 August 2022

Επαναμέτρηση και πιστοποίηση των διαδρομών του Ioannina Lake Run

Στην επαναμέτρηση των αγωνιστικών διαδρομών του Ioannina Lake Run προχώρησε η διοργάνωση ενόψει του 16ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου 2022.

View More
LEARN MORE Έπαθλο και για το ρεκόρ διαδρομής στο Ioannina Lake Run απο την Τράπεζα Ηπείρου , αθλοθέτη του αγώνα ! Thursday, 25 August 2022

Έπαθλο και για το ρεκόρ διαδρομής στο Ioannina Lake Run απο την Τράπεζα Ηπείρου , αθλοθέτη του αγώνα !

Ένα επιπλέον χρηματικό έπαθλο προστίθεται στο Ioannina Lake Run, που τα τελευταία χρόνια επιβραβεύει με χρηματικά ποσά τους τρεις πρώτους άνδρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες στον αγώνα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων των 30 χλμ., με αθλοθέτη την Τράπεζα Ηπείρου.

View More
LEARN MORE Η bwin  «τρέχει» και φέτος στο Ioannina Lake Run! Friday, 05 August 2022

Η bwin «τρέχει» και φέτος στο Ioannina Lake Run!

Η bwin πιστή στη φιλοσοφία της να «αγκαλιάζει» κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση της Ελλάδας και φέτος  στηρίζει το Ioannina Lake Run, αποτελώντας επίσημο χορηγό του μεγαλύτερου περιφερειακού δρομικού event της χώρας και έναν σταθερό συνοδοιπόρο πλέον της διοργάνωσης στην προσπάθεια δυναμικής ανάπτυξής του.

View More
LEARN MORE Η εταιρεία Βίκος μεγάλος χορηγός του Ioannina Lake Run 2022 Monday, 25 July 2022

Η εταιρεία Βίκος μεγάλος χορηγός του Ioannina Lake Run 2022

Την κοινή τους πορεία συνεχίζουν η εταιρεία Βίκος και το Ioannina Lake Run, μετρώντας αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού του Σεπτεμβρίου στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας.

View More