Κάν’τε το τρέξιμο… οικογενειακή υπόθεση

Κάν’τε το τρέξιμο…  οικογενειακή υπόθεση
Saturday, 10 September 2022

Επειδή το τρέξιμο μπορεί να είναι και… οικογενειακή υπόθεση, το IoanninaLakeRun δίνει τη  δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να συμμετέχει σαν μια ομάδα, στο πρότυπο αντίστοιχων διεθνών διοργανώσεων.

Το ζητούμενο είναι η κάθε οικογένεια να εκκινήσει μαζί και να κόψει μαζί το νήμα του τερματισμού, σε έναν αγώνα 1.000 μ., χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα. O αγώνας για οικογένειες, η συμμετοχή στον οποίο είναι δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 το απόγευμα, και απευθύνεται σε οικογένειες σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Μπορεί να συμμετέχει ένας γονέας µε το παιδί ή τα παιδιά του, δύο γονείς µε τα παιδία, νονοί µε βαφτιστήρια, θείοι και θείες µε ανίψια, παππούδες και γιαγιάδες µε τα εγγόνια κ.ο.κ. 

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 2 το μεσημέρι είτε κατεβάζοντας τη φόρμα εγγραφής, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και προωθώντας τη στο secretary@ioanninalakerun.gr, είτε στο Κέντρο Εγγραφών που λειτουργεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλιά Σφαγεία), καθημερινά (11.00-14.00 και 18.00-21.00).