Μοιάζει τόσο φυσικό μαζί να προχωράμε…

Μοιάζει τόσο φυσικό μαζί να προχωράμε…
Monday, 22 March 2021

Το νερό σημαίνει διαφορετικά πράγματα για κάθε άνθρωπο. Για εμάς, τους ανθρώπους του Ioannina Lake Run, το νερό σημαίνει τα πάντα.

Ένας αγώνας «χτισμένος» γύρω από το νερό. Κάθε χρόνο, το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου άνθρωποι από κάθε γωνιά της χώρας και όχι μόνο τρέχουν γύρω από το «πετράδι» των Ιωαννίνων, τη λίμνη Παμβώτιδα, και τη «διαμαντόπετρά» της, το Νησί των Ιωαννίνων.

Ένας αγώνας ο οποίος δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει στην ανάγκη προστασίας του μοναδικού οικοσυστήματος της Παμβώτιδας και ανάδειξης της λίμνης, που αποτελεί πηγή ζωής, ένα πολύτιμο δώρο της φύσης στην περιοχή μας.

Αλλά όταν μιλάμε για ένα αθλητικό γεγονός, το νερό είναι και κάτι παραπάνω. Ο σύμμαχος κάθε αθλητή να ξεπεράσει τα όριά του, να φτάσει παραπάνω, να κατακτήσει τη νίκη. Πηγή δύναμης, πηγή ενέργειας, πηγή ζωής.

Παγκόσμια Ημέρα Νερού η σημερινή και το Ioannina Lake Run γιορτάζει μαζί με τον μεγάλο χορηγό του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ. Που όλο μας σπρώχνει σταθερά, να πάμε ακόμα πιο μπροστά!

Μοιάζει τόσο φυσικό μαζί να προχωράμε…