Events.Μια εβδομάδα γεμάτη με εκδηλώσεις για όλους!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Ο ρόλος της άθλησης στη ψυχική υγεία  και η άσκηση ως ψυχοθεραπεία» Wednesday, 11 September 2019

«Ο ρόλος της άθλησης στη ψυχική υγεία και η άσκηση ως ψυχοθεραπεία»

Η ανάδειξη της σημασίας της άθλησης και της φυσικής άσκησης για την ψυχική υγεία και ο ρόλος τους ως μορφή ψυχοθεραπείας θα βρεθούν στο επίκεντρο της ημερίδας που συνδιοργανώνουν ο Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων, η ΑΜΚΕ Limni και η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης – Ε.Ψ.Ε.Π..

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Ένας περίπατος με τα αγάλματα στη Λίμνη» Wednesday, 11 September 2019

«Ένας περίπατος με τα αγάλματα στη Λίμνη»

Ένας περίπατος στις άκρες της Λίμνης αποκαλύπτει θησαυρούς τους οποίους η καθημερινότητά μας κρατά «αόρατους». Πώς θα ήταν η Λίμνη Παμβώτιδα χωρίς αυτούς; Η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων μας καλεί να μυηθούμε στη γοητεία αυτού του πλούτου, με την εκδήλωση  «Ένας περίπατος με τα αγάλματα στη Λίμνη», που διοργανώνει στο πλαίσιο της Εβδομάδας Λίμνης, η οποία προηγείται του αγωνιστικού διημέρου του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένα πλούσιο… ορεκτικό με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις Wednesday, 11 September 2019

Ένα πλούσιο… ορεκτικό με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

Πλούσιο θα είναι και τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Εβδομάδας Λίμνης, που θα αποτελέσει το «ορεκτικό» για το αγωνιστικό διήμερο του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου από τη Limni, τον Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων, τον δήμο Ιωαννιτών και την περιφέρεια Ηπείρου.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων Wednesday, 12 December 2018

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Σε μια όμορφη γιορτή, αλλά ταυτόχρονα και σε μια ουσιαστική διαδικασία ανταλλαγής απόψεων εξελίχθηκε η εκδήλωση για τους εθελοντές του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, με τίτλο «Ένα ευχαριστώ και μια υπόσχεση», που διοργάνωσαν ο Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων και η ΑΜΚΕ Limni, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών, την Κυριακή, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημ. Χατζής».

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Ένα ευχαριστώ και μια υπόσχεση» στους εθελοντές του Γύρου Λίμνης Wednesday, 05 December 2018

«Ένα ευχαριστώ και μια υπόσχεση» στους εθελοντές του Γύρου Λίμνης

Αφιερωμένη στους εθελοντές του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων είναι η εκδήλωση, με τίτλο «Ένα ευχαριστώ και μια υπόσχεση», που διοργανώνουν ο Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων και η ΑΜΚΕ Limni, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου, την Κυριακή, στις 6 το απόγευμα, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημ. Χατζής».

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έκαναν πετάλι στον Γύρο της Λίμνης Friday, 21 September 2018

Έκαναν πετάλι στον Γύρο της Λίμνης

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 ποδηλατών πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοβόλτα 30 χλμ. στη διαδρομή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, με τίτλο «Ποδηλατώ τον γύρο της Παμβώτιδας», που συνδιοργάνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής ο δήμος Ιωαννιτών, ο Α.Ο. Ποσειδών, η ΑΜΚΕ Limni και οι Ποδηλάτες της Τετάρτης.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Με… ιπτάμενη συνοδεία οι δρομείς του Γύρου Λίμνης Thursday, 20 September 2018

Με… ιπτάμενη συνοδεία οι δρομείς του Γύρου Λίμνης

Πιλότοι και διευθυντικά στελέχη της Αεραθλητικής Ομοσπονδίας του Χονγκ Κονγκ θα βρεθούν στα Γιάννενα το Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσουν ειδικά μαθήματα αλεξιπτώτου πλαγιάς, πετώντας από το πεδίο απογειώσεων των Λιγκιάδων και πάνω από την παραλίμνια περιοχή των Λογγάδων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έπαθλα… από μικρούς και μεγάλους Thursday, 20 September 2018

Έπαθλα… από μικρούς και μεγάλους

Με μια διπλή δράση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς συνεχίστηκε την Τετάρτη η Εβδομάδα Λίμνης, που συνδιοργανώνουν ο Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων και η ΑΜΚΕ Limni στο πλαίσιο του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Ποδηλατώ τον γύρο της Παμβώτιδας» Thursday, 20 September 2018

«Ποδηλατώ τον γύρο της Παμβώτιδας»

Με… ορθοπεταλιές ολοκληρώνεται η Εβδομάδα Λίμνης, που αποτελεί κάθε χρόνο την εισαγωγή στο διήμερο αγωνιστικό πρόγραμμα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Από τους μύθους και τους θρύλους... στον Γύρο Λίμνης Wednesday, 19 September 2018

Από τους μύθους και τους θρύλους... στον Γύρο Λίμνης

Έναν εικονικό γύρο της Παμβώτιδας, λίγα 24ωρα πριν δοθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου η εκκίνηση του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δεκάδες παιδιά πρώτης σχολικής ηλικίας, συμμετέχοντας σε μια δράση με τίτλο «Μία λίμνη… χίλιοι μύθοι», την οποία οργάνωσε η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο Γύρος Λίμνης βάζει το βάδισμα στην καθημερινότητά μας Tuesday, 18 September 2018

Ο Γύρος Λίμνης βάζει το βάδισμα στην καθημερινότητά μας

Βάλτε το περπάτημα και το ποδήλατο στη ζωή σας, καθώς ακόμη και μια ολιγόλεπτη άσκηση μπορεί να συμβάλει καταλυτικά στη βελτίωση της σωματικής και της ψυχικής υγείας. Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα από την ημερίδα «Στην πόλη βαδίζω, ζωή κερδίζω», που συνδιοργάνωσαν ο δήμος Ιωαννιτών, ο 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, η εθελοντική ομάδα Paguristas και η Συνεδριακή Α.Ε./ Conferre S.A.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Στην πόλη βαδίζω, ζωή κερδίζω» Friday, 14 September 2018

«Στην πόλη βαδίζω, ζωή κερδίζω»

Mια ενημερωτική ιατρική ημερίδα με τίτλο «Στην πόλη βαδίζω, ζωή κερδίζω» συνδιοργανώνουν ο 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, ο Δήμος Ιωαννιτών, η εθελοντική ομάδα Paguristas και η Συνεδριακή Α.Ε./ Conferre S.A. τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δ. Χατζής».

Δείτε Περισσότερα