Με… ιπτάμενη συνοδεία οι δρομείς του Γύρου Λίμνης

Με… ιπτάμενη συνοδεία οι δρομείς του Γύρου Λίμνης
Thursday, 20 September 2018

Πιλότοι και διευθυντικά στελέχη της Αεραθλητικής Ομοσπονδίας του Χονγκ Κονγκ θα βρεθούν στα Γιάννενα το Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσουν ειδικά μαθήματα αλεξιπτώτου πλαγιάς, πετώντας από το πεδίο απογειώσεων των Λιγκιάδων και πάνω από την παραλίμνια περιοχή των Λογγάδων.

Για την διεκπεραίωση αυτού του ειδικού σχολείου, η ομοσπονδία του Χονγκ Κόνγκ εμπιστεύθηκε τους υπεύθυνους εκπαιδευτές τριών ελληνικών σχολών αλεξιπτώτου πλαγιάς, την Noborders, την Olympic Wings, και τη Fly&Fun, πoυ έχουν πιστοποιήσεις από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία. Η συνεργασία αυτή θεωρείται ως ένα ακόμη σημαντικό γεγονός για τα Γιάννενα, καθώς και για την εξέλιξη του αεραθλήματος πανελληνίως.

Ο χρόνος πραγματοποίησης του ειδικού σχολείου γίνεται κατ’ επιλογήν στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, προκειμένου οι αεραθλητές να στηρίξουν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται στην πόλη μας, τον Γύρο Λίμνης 2018.

Μαθητές των τριών σχολών θα πετάνε κατά την διάρκεια του αγώνα προς την περιοχή των Λογγάδων, όπου είναι και ένα από ομορφότερα κομμάτια της διαδρομής του Ioannina Lake Run.