Ανακοινώσεις.Ενημερωθείτε για τον αγώνα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένας αγώνας με υποδειγματική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων Saturday, 19 September 2020

Ένας αγώνας με υποδειγματική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων

Υποδειγματικός ως προς την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ήταν ο Παραλίμνιος Δρόμος 5 χλμ. του Ioannina Lake Run, με τον οποίο άνοιξε το αγωνιστικό διήμερο του 14ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Από το Πνευματικό Κέντρο σήμερα η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής Friday, 18 September 2020

Από το Πνευματικό Κέντρο σήμερα η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής για σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα γίνεται από το φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών (Αγίας Μαρίνης 55- πλαϊνή είσοδος), από τις 17.30 έως τις 21.00.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υποστηρικτής του Ioannina Lake Run και φέτος η ΔΩΔΩΝΗ Friday, 18 September 2020

Υποστηρικτής του Ioannina Lake Run και φέτος η ΔΩΔΩΝΗ

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ θα δώσει και φέτος το παρών ως υποστηρικτής στον 14ο Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της Ηπείρου.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Πιλότος» για την επανέναρξη του δρομικού αθλητισμού το Ioannina Lake Run Thursday, 17 September 2020

«Πιλότος» για την επανέναρξη του δρομικού αθλητισμού το Ioannina Lake Run

Διαφορετικό από πολλές απόψεις θα είναι το φετινό Ioannina Lake Run, που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου, καθώς δε θα έχει τη μαζικότητα και τον γιορτινό χαρακτήρα των προηγούμενων χρόνων, αλλά στο επίκεντρο θα βρεθεί η τήρηση των υγειονομικών μέτρων που επιβάλλουν οι συνθήκες των καιρών.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γρ. Σπυριούνης: «Προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε έναν ασφαλή αγώνα» Monday, 14 September 2020

Γρ. Σπυριούνης: «Προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε έναν ασφαλή αγώνα»

Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη Σπυριούνη, υπεύθυνο μάρκετινγκ της διοργάνωσης του μεγάλου αγώνα των Ιωαννίνων για το πώς είναι να προετοιμάζει ένα τόσο μεγάλο δρομικό και τουριστικό event κατά τη διάρκεια μιας τόσο ιδιαίτερης χρονιάς.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Με αλλαγές σε εκκινήσεις, ωράρια και διαδρομές το φετινό Ioannina Lake Run Monday, 14 September 2020

Με αλλαγές σε εκκινήσεις, ωράρια και διαδρομές το φετινό Ioannina Lake Run

Με αρκετές αλλαγές θα πραγματοποιηθεί το φετινό Ioannina Lake Run, μετά τον νέο σχεδιασμό στον οποίο οδηγήθηκε η οργανωτική επιτροπή, προκειμένου να προσαρμόσει το Υγειονομικό της Πρωτόκολλο στις νέες κατευθυντήριες οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον εγγραφών Wednesday, 09 September 2020

Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον εγγραφών

Αγαπητοί φίλοι,

με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που είχε εγκριθεί πριν την οδηγία της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υπήρχε η δυνατότητα συμμετοχής 3.000 αθλητών στους αγώνες του Ioannina Lake Run.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει την τοπική οικονομία μέσω του Ioannina Lake Run Wednesday, 09 September 2020

Η Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει την τοπική οικονομία μέσω του Ioannina Lake Run

Τη συμβολή του Ioannina Lake Run στην τοπική οικονομία αναδεικνύει η στήριξη της διοργάνωσης από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, καθώς μέσω του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στηρίζει τους επαγγελματίες και προβάλει την πόλη στο πανελλήνιο.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Προχωράμε… Tuesday, 08 September 2020

Προχωράμε…

Μετά τη λεπτομερή αξιολόγηση των δεδομένων που δημιουργεί η νέα οδηγία της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των επαφών μας με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Γιάννενα, είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το 14ο Ioannina Lake Run θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Παγώνουν» οι εγγραφές εν αναμονή εξελίξεων Wednesday, 02 September 2020

«Παγώνουν» οι εγγραφές εν αναμονή εξελίξεων

Μετά την απόφαση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία ορίζει ότι καθορίζεται όριο 100 ατόμων (συμμετέχοντες και τεχνικό προσωπικό) στις αγωνιστικές δραστηριότητες εκτός σταδίου ακόμη και σε περιοχές που δεν εφαρμόζονται έκτακτα περιοριστικά μέτρα ή ανήκουν στην κατηγορία αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης, είμαστε αναγκασμένοι να «παγώσουμε» τις εγγραφές, εν αναμονή λήψης οριστικών αποφάσεων για τη διεξαγωγή ή μη του αγώνα και υπό ποια μορφή ή συνθήκες.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η bwin ήρθε για να μείνει στο Ioannina Lake Run Monday, 31 August 2020

Η bwin ήρθε για να μείνει στο Ioannina Lake Run

Η bwin ήρθε για να μείνει στο Ioannina Lake Run, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι ο επίσημος χορηγός του μεγαλύτερου περιφερειακού δρομικού event της χώρας, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου με επίκεντρο τη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Με τη σφραγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Friday, 28 August 2020

Με τη σφραγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Τη σφραγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του Ioannina Lake Run, ενώ καταλυτική θα είναι, για μια ακόμη χρονιά, η συνδρομή του παραρτήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που θα αναλάβει την υγειονομική κάλυψη του αγώνα το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε Περισσότερα