Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων βράβευσε το Ioannina Lake Run.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων βράβευσε το Ioannina Lake Run.
Wednesday, 18 January 2023

Μια έμπρακτη αναγνώριση της σημαντικής προσφοράς του Ioannina Lake Run στην τουριστική ανάπτυξη των Ιωαννίνων αποτέλεσε η βράβευση στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Ένωσης Ξενοδόχων Nομού Ιωαννίνων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 

Ο γενικός διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης παρέλαβε από τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Θεόδωρο Βαντόλα τιμητική πλακέτα τιμής ένεκεν για την προσφορά του και την ανάδειξη των Ιωαννίνων ως τουριστικό προορισμό μέσω του διεθνούς αγώνα Ioannina Lake Run.

Στη σύντομη αντιφώνησή του, ο κ. Σπυριούνης ευχαρίστησε την Ένωση για την τιμητική βράβευση και ευχήθηκε η συνεργασία να συνεχιστεί και να ενισχυθεί τα επόμενα χρόνια. Ανέφερε, επίσης, ότι το Ioannina Lake Run υπηρετεί το τρίπτυχο πολιτισμός - αθλητισμός - περιβάλλον, σημειώνοντας πως στο επίκεντρο κάθε προσπάθειας θα πρέπει να είναι  λίμνη Παμβώτιδα, η οποία αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενεργειας Γιώργος Αμυράς, ο βουλευτής Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Στράτος Ιωάννου, ο έφορος δημοσίων σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Άγγελος Καλλίας, ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Γιώργος Λώλης, ο αντιδήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Βαγγέλης Γιωτόπουλος, εκπρόσωποι των δήμων Ζίτσας και Κόνιτσας, όπως και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου και ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΗ Γιάννης Τσίγκρος.