Άνοιξαν οι εγγραφές για το Ioannina Lake Run 2022

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Ioannina Lake Run 2022
Friday, 06 May 2022

Αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού του Σεπτεμβρίου μετρά το Ioannina Lake Run, που θα πραγματοποιηθεί για 16η χρονιά το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο αγώνας με επίκεντρο τη λίμνη Παμβώτιδα, ένας από τους ελάχιστους που συνέχισε την αδιάλειπτη πορεία του ακόμη και την περίοδο των αυστηρών περιορισμών λόγω κορωνοϊού, χάρη στη σχέση εμπιστοσύνης της διοργάνωσης με τους φορείς και τους δρομείς, αναμένεται να αποτελέσει και φέτος μία από τις πρώτες επιλογές στο καλεντάρι των δρομέων μεγάλων αποστάσεων, αλλά και όσων αναζητούν τη συμμετοχή σε μια δρομική γιορτή με ξεχωριστό χρώμα και χαρακτήρα.

Οι προσδοκίες από τη φετινή διοργάνωση είναι μεγάλες, καθώς το Ioannina Lake Run επιστρέφει σε δεδομένα προ covid εποχής, με την επάνοδο στο πρόγραμμα του συνόλου των αγώνων, που πλαισιώνουν την κούρσα των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα της ηπειρωτικής πρωτεύουσας.

Από σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου άνοιξαν οι εγγραφές για τους αγώνες των 30 χλμ., των 10 χλμ. και των 5 χλμ., ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και ο τρόπος συμμετοχής στον Παραλίμνιο Δρόμο ΑμεΑ, στον πρωτότυπο αγώνα «Μαμά – Καρότσι» και στο Family Run. Παράλληλα, θα ανακοινωθεί σύντομα και το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Το ενδιαφέρον των δρομέων αναμένεται να είναι μεγάλο, καθώς τα προηγούμενα χρόνια αρκετοί στερήθηκαν τη δυνατότητα συμμετοχής, λόγω του πλαφόν στον αριθμό των συμμετεχόντων, κατά συνέπεια καλό θα είναι όσοι θέλουν να είναι παρόντες στη μεγάλη δρομική γιορτή των Ιωαννίνων να κάνουν έγκαιρα την εγγραφή τους.

Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσα από την αναβαθμισμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα στο www.ioanninalakerun.gr.